Δημιουργήστε ένα χώρο φιλόξενο και κομψό βρίσκοντας έπιπλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Ανακαλύψτε τις συλλογές μας σε έπιπλα σαλονιού, σετ κρεβατοκάμαρας, βιβλιοθήκες, συρταριέρες και τραπεζαρίες.
Σαλόνι
Διθέσιος, τριθέσιος, με πλάτη ή υποπόδιο, ο καναπές είναι βασικό στοιχείο κάθε σαλονιού, για αυτό αξίζει να δώσετε προσοχή στην αγορά του.
Χρησιμοποιήσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού και κρατήστε σε τάξη τα διακοσμητικά και τα gadget του σαλονιού σας, διατηρώντας την κομψότητα.
Απολαύστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης σε μία αναπαυτική πολυθρόνα της συλλογής μας.
Επιλέξτε το έπιπλο τηλεόρασης που ταιριάζει στο σαλόνι σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά!
Φωτογραφίες, περιοδικά, κλειδιά και καλώδια θέλετε να έχετε αποθηκευμένα και σε τάξη. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας σε καλάθια, βοηθητικά τραπεζάκια και βιβλιοθήκες.
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
Ακακαλύψτε τη συλλογή μας σε κρεβάτια διπλά και υπέρδιπλα με δυνατότητα αποθήκευσης, κομοδίνα, κεφαλάρι και συρταριέρες για να κρατάτε τακτοποιημένα τα ρούχα σας. Προσθέσετε ακόμη, μία βιβλιοθήκη στο υπνοδωμάτιο σας και κρατήστε σε τάξη τα βιβλία, τα περιοδικά ακόμη και τα ρούχα σας.
Τραπεζαρία
Κάντε κάθε γεύμα σας μία ξεχωριστή στιγμή για εσάς και την οικογένειά σας.
Καρέκλες
Διαθέτουμε καρέκλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να βρείτε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο και στο στιλ σας.
Μπουφές
Μπουφέδες  ιδανικοί για την τραπεζαρία σας που διαθέτουν επιπλέον χώρο για τα σερβίτσια σας.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ