Αποστολή & Πληρωμή

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στα 4,00€ για τα πρώτα 4 κιλά και αυξάνονται κλιμακωτά ανάλογα το βάρος της παραγγελίας με +1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αγορές πάνω από 59,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν (το κόστος αντικαταβολής εάν επιλεχθεί χρεώνετε κανονικά +2,00€). H αποστολή γίνεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier. Τα δωρεάν μεταφορικά με την courier, αφορούν αποστολές με προϊόντα βάρους μέχρι 11 κιλών. Για μεγαλύτερα βάρη τα έξοδα μεταφοράς μπορεί να είναι δωρεάν μπορεί να υπάρχει και μια πρόσθετη επιβάρυνση ανάλογα το ποσό της αγοράς. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Στα Λευκά Είδη Ξενοδοχείου ισχύουν ειδικοί όροι μεταφορικών.

Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα όπως έπιπλα, στρώματα και χαλιά. Για παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους ή όγκου η πληρωμή τους πραγματοποιείται μονό μέσω πιστωτικής κάρτας η τραπεζικής κατάθεσης και η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων e-shop στην εταιρεία μας στο τηλ. 24210 21180 για περισσότερες πληροφορίες.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 3-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημέρωση για την ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης.

Τρόποι πληρωμής

Ι. Χρήση πιστωτικής κάρτας

Οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες, οι οποίες είναι αποδεκτές από τη συνεργαζόμενη τράπεζα Eurobank EFG είναι οι Visa, Mastercard, Euroline όλων των τραπεζών.
• Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η χρήση από τη συνεργαζόμενη τράπεζα του πρωτοκόλλου SSL.

ΙΙ. Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον Αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικους λογαριασμούς:
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι:

ALPHA BANK
IBAN: GR77 0140 3100 3100 0200 2025 066

EUROBANK
IBAN: GR27 0260 0780 0004 1020 0694 677

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR12 0110 7810 0000 7810 0229 265

Δικαιούχος λογαριασμού: Koύλπας Απόστολος και Μαρία ΟΕ.

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail koulpas@otenet.gr ή στο fax 24210 21181.

III.Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier με έξτρα χρέωση 2,00€. Εξαιρούνται τα ογκώδη η πολύ βαριά προϊόντα όπως τα έπιπλα, στρώματα και χαλιά τα οποία δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.

Από την εξόφληση με αντικαταβολή εξαιρούνται και τα Λευκά είδη Ξενοδοχείου.

Σημαντικό

Για παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους ή όγκου η πληρωμή τους πραγματοποιείται μονό μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης και η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά. Όπου το κόστος αυτών των μεταφορικών επιβαρύνατε ο πελάτης.