Εταιρία

το όραμα μας

H εταιρεία KOULPAS βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια σημαντική αναπτυξιακή πορεία στον τομέα της διακόσμησης και εξοπλισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων.  Το 1968 ο Ευάγγελος Κούλπας ξεκινά την εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του εμπορίου λευκών ειδών, υφασμάτων και χαλιών.

Η δυναμική επαγγελματική πορεία με την βοήθεια και των διάδοχων σχημάτων διεύρυναν το πεδίο της δραστηριότητας αυτής σε όλη την γκάμα του εξοπλισμού σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Με έδρα τον Βόλο και μέσα από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000m2 η εταιρία κατατάσσεται σε μια από τις κορυφαίες του κλάδου σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

λευκά είδη – υφάσματα – χαλιά

Στην πρώτη 4-όροφη έκθεση μας θα βρείτε τα προιόντα των λευκών ειδών, υφασμάτων κουρτινών και επίπλου καθώς και χαλιών. Έχουμε διαμορφώσει για το κάθε είδος σύγχρονα showrooms στα οποία εκθέτουμε προιόντα από κορυφαίους οίκους και επώνυμα brands της Ευρωπαικής και Ελληνικής αγοράς. Έμπειροι συνεργάτες μας είναι στην διάθεση σας να σας ενημερώσουν και να σας προτείνουν διακοσμητικές ιδέες με γνώμονα την πιο σύγχρονη αισθητική.

έκθεση επίπλων

Η εταιρεία μας μπήκε δυναμικά και στον χώρο του επίπλου με την νέα 4όροφη έκθεση της. Εκεί θα βρείτε λύσεις για κάθε χώρο όπως, σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, καθώς και μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων διακοσμητών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στην επιλογή επίπλων μελετώντας το χώρο σας. Η εταιρία KOULPAS αποτελεί την καλύτερη επιλογή, εκπροσωπώντας τη νέα τάση στο σχεδιασμό του επίπλου, με καινούρια και ανώτερης ποιότητας υλικά.

πλήρης ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα του ξενοδοχειακού ιματισμού, ενώ τελευταία η παρουσία της γίνεται ολοένα και πιο δυναμική. Έχει καταφέρει να εξοπλίσει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, διαθέτοντας τεράστια ποικιλία και εύρος απαιτούμενου εξοπλισμού. Η αναπτυξιακή πορεία στον χώρο αυτό και όγκος του κύκλου εργασιών, μας κατατάσσει ανάμεσα από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

έκθεση ύπνου

Έχουμε διαμορφώσει ένα μεγάλο σύγχρονο κέντρο ύπνου για να σας ενημερώσει για τα τελευταίας γενιάς υλικά και τεχνολογίες, από τα κορυφαία brands κατασκευής στρωμάτων. Σας παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό να σας ενημερώσει και να σας ξεναγήσει στα Bed Galleries, για να διαλέξετε το στρώμα και το μαξιλάρι που σας ταιριάζουν. Στόχος μας να σας εισάγουμε στο μαγικό κόσμο του ποιοτικού και ξεκούραστου ύπνου χαρίζοντας σας μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης.

e-shop

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες διάθεσης και πώλησης προϊόντων, διαμορφώσαμε ένα από τα πιο δυναμικά ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα που αφορά είδη που σχετίζονται με τον εξοπλισμό και την διακόσμηση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Εστιάζουμε στην εμπορία και διάθεση προϊόντων, επωνύμων Brands ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία τους. Η δυναμική της εταιρείας μας επιτρέπει από μέρους μας την αγορά και αποθήκευση μεγάλου όγκου προϊόντων, σε ιδιόκτητες απoθήκες 2.500m2 ειδικά για την λειτουργία του e-shop, καταφέρνοντας έτσι να έχουμε τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.